nikans.blogg.se

Vine up

Kategori: Allmänt

Dags att möta upp Therese och Linn för en vinkväll på stan. Therese är här över helgen från Stockholm och jag har inte sett henne sedan i mars, ska bli mysigt! Hoppas att min 5-minuters make räcker för ikväll. 💋





Nikinights✨

Kategori: Allmänt

SATC på tvn, tända ljus och bra position i soffan. Jag ska snart sova, men först ska jag bara boka ansiktsbehandling, pedikyr och nätshoppa lite. Jag har precis klickat hem ett par ljusstakar i koppar! Love it! Någon dag ska ni få se lyan 💕🎀



Rapido days

Kategori: Allmänt

Dagarna rusar ju iväg! Idag har jag solat, lagat mat två gånger, tagit en nap, gått min dagliga PW som idag blev 14km och varit till Kvantum och handlat. Snart är det ju höst och jag ska börja jobba igen! 

Lat onsdag

Kategori: Allmänt

Hur skulle mina dagar se ut utan Sofi Fahrman? Nu ska jag drömma mig bort från mitt egna liv här i solen (som jag förövrigt är supernöjd med 💕) till Elsas Värld. 



Vinkväll

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag och Linn haft en myskväll uppe på Redbergsberget i solnedgången. Berget ligger precis mellan mig och Linn och vi har 8 minuters promenad mellan varandra. Så kuligt! 



Fruktbonanza

Kategori: Allmänt

Tvättis och städisdag! Jag bor 2,5vån upp och har tvättstugan i ett annat hus, på andra sidan gården. Jag ser inte framemot detta i vinter... 

Mitt område är verkligen apmysigt. Vill man inte åka 4 hållplatser in till stan med spårisen så finns det mesta häromkring. Runt knuten har jag en jättebra frukt- och grönsaksaffär, dit gillar jag att gå i mina fruktiga byxor 


🍌🍇🍑🍊🍏🍎🍋🍍🍐

Mondays

Kategori: Allmänt



Classic med Lotta på Liseberg på måndagar. 

Suprise

Kategori: Allmänt

Papi överraskade mig med att komma ner för ett par timmar idag! Chevresallad på stan och så satte vi upp kristallkronan i vardagsrummet. Mysigt med plötsligt besök! Nu ska jag ner på Liseberg! Wiho!



NEW IN

Kategori: Allmänt


Så jävla kär i min nya investering 😍

Bästa helgen

Kategori: Allmänt

Nu har skatten Alexandra åkt hem. Och vilken helg vi har haft! 5 timmar på Ullared i lördags, ett dopp i havet och glass i Varberg. Lördagen avrundades med en natt på fantastiska Port Du Soleil, Göteborgs bästa sommarklubb alla kategorier!

Idag har vi shoppat och lunchat i solen på stan. Nästa söndag kommer hon tillbaka och då är även Anna med. Längtar så, det var en sorg att vinka hejdå på perrongen.





Bar Himmel

Kategori: Allmänt

Åh vad kul att Alexandra är här! Vi invigde köket med min laxlasagne (det har blivit mycket takeaway den här veckan nämligen...) och ett supergott rosé. Vi åkte sedan intill stan och gick till Bar Himmel för fler glas och fnitter i solnedgången. 

Även om vi somnade sent så har jag vaknat före klockan. Kan det vara någon som vill åka iväg på våran utflykt NU kanske?




Mina A och jag

Kategori: Allmänt

Uppe med tuppen för att uträtta ärenden. Anna höll mig sällskap i telefon hela tiden, "jag tycker det är kul att vara med". Vi gick till Systemet och köpte en box rosé, Apoteket och handlade mat. Gulliga vän! Du är så himla guldvärd.

I eftermiddag kommer mitt andra A, Alexandra, för en helg här hos mig. Vi har så himla goa planer. Jag längtar tills jag står på perrongen om ett par timmar och det blonda långa håret hoppar av tåget. Längtiiiiis!



TORSDAG 23:15

Kategori: Allmänt

Om jag fortsätter i det här nyfikna tempot så kommer det bli skinn och ben av mig! Långa kvällsprommisar, i timmar, stanna till och titta på solnedgången på ett berg. Det luktar så gott, nästan lite utomlands. Jag ser Liseberg skymta förbi, jag ser ända bort till Majorna. 





31 jävla grader

Kategori: Allmänt

31 heta grader bjuder denna torsdag på! Pappa ringde och berättade att det regnade och åskade i Värmland. Känns bättre att läsa bok, sola, bada och käka melon i drömstaden! Och spana på snygga göteborgare! My god säger jag bara. Ni skulle också avlidit om ni såg de här solbruna godingar i en cab. 




IKEA

Kategori: Allmänt

Det är så dyrt att flytta, men samtidigt så härligt! Det är så kul att dona och organisera! Ikväll var jag till IKEA och köpte bäddmadrass till min nya säng och det klassiska småkrafset. 

Jag börjar bli duktig på att köra bil i Göteborg. I Värmland finns ju varken spårvagn, så här mycket människor eller så här många filer. 

Nu kommer John Blund och hämtar mig. 



ONSDAG 14:40

Kategori: Allmänt

Idag är jag vid underbart härliga Delsjön, det tar bara 7 minuter med bil från mig. Och idag har jag parkerat lagligt. Igår var jag olaglig i Varberg, ivrig och ville ner i havet omedelbart. Den senaste månaden har jag fått 2 (!) böter. Jag har aldrig fått parkeringsböter förut, hela hjärnan verkar ju vara på semester. Så vi säger adjöss till 700kr till... 


Varberg 🐬

Kategori: Allmänt

Imorse tog jag en morgonpromenad, som blev en riktig ass-work out! Den här staden är som lilla San Fransisco! Underbart. Jag gick till hotellet där mamma och pappa bodde för frukost. Mamma och jag åkte sedan ner till Varberg för en dag vid havet. Pappa valde att stanna kvar i lägenheten för att fixa lite skönhetsfel, rensa avloppet (varför tar inte folk reda på efter sig...) och sånt där annat kul man kan göra en solig julidag. 

Ikväll har jag tagit bilen till kvantum och storhandlat. Fan vad jobbigt det är att inte känna till sina hyllor, jag sprang som en iller efter majs och diskborstar. 






Göteböööörg

Kategori: Allmänt

Nu är jag Göteborgsbo, tack vare mina snälla föräldrar som hjälper mig! 

Det känns så himla toppen i lyan, jag trivs superbra! Jag har cirka 5 min med spåris till Nordstan, känns grymt. 
Igår kväll var vi på Liseberg och åt middag, mamma kollade blommor och så blev det ett litet besök på Lotta på Liseberg såklart. Jag ska gå dit varje måndag, bara för att jag kan!!!



Ett sista farväl

Kategori: Allmänt


Idag är det flyttdag. Och den som framkallade tårar, ja nog fan var det Pistill. Älskade djur! Människor kan ju hälsa på mig, skicka sms och ringa. Men det blir lite svårt med dig. Så jag kommer sakna dig lite extra. 

Nu flyttar jag till Göteborg, med en lugn och trygg känsla i magen. Och med 1000 fjärilar!

Sally Salsa

Kategori: Allmänt

Isabelles familj fick hem en ny golden, Sally, i veckan. Jag är kär. 





Sunday playa med mami

Kategori: Allmänt



Lördag

Kategori: Allmänt

En sista fnitterkväll på stan med mina skatter Vera, Anna och Alexandra. Ni kommer göra det jävligt svårt för mig att flytta!!! 




Produktivus Nikus

Kategori: Allmänt

Världens produktivaste dag! Jag har lämnat in bilen på service. Älskling var så frisk och fin, inte ett enda problemis! Efter det åkte jag till min dysfunktionella kontorsfamilj i Munkfors med räkmackor och på kramkalas. Kramkalaset fortsatte sedan till Lysvik och mormors glasscafé där far, moster, kusin och kusinbebis väntade. Mys!



Torsdagsmys

Kategori: Allmänt

Mina dagar är så pressade med roliga saker. Jag vill verkligen ta tillvara på de sista dagarna i Värmland. Idag har jag får gjort min egna glass hos Anna på CCC. Det var jätteskojsigt! 

När hon hade slutat jobbet så gick vi in till stan och käkade pastamiddag. Perfekt val av mat när man ska ut på PW, vi satte oss och lyssnade på Lars Winnerbäck i kvällssolen. Min Anna och jag. 




TORSDAG 11:46

Kategori: Allmänt

Morgondopp med mammis i älven, precis som när man var liten 🌸



5 days left ✌️

Kategori: Allmänt

En av mina sista nätter på flickrummet, på måndag smäller det! Man kan ha nedräkning på en hand nu! Så sjukt! Godnatt. 



Mörudden

Kategori: Allmänt

En semesterdag med Rapunzeln Alexandra på Mörudden. Helt fantastisk dag som gjorde att jag brände mig på näsan, ser helt förjävlig ut. Fan också. Jag som förespråkar solkräm! Pin!



Tisdagskul

Kategori: Allmänt


I eftermiddag har vi haft finfrämmat av det finaste sötfröt. Sötfröt hade med nästan hela sin familj inklusive mormor, vi åt sockerkaka och hade kaninhoppning. 🐰🌸

MÅNDAG 17:34

Kategori: Allmänt

Maché och smoothies på Sandgrundsudden i solen, shopping, frozen yoghurt och bara jävligt värdefullt häng. Tack min Anna för denna mysiga måndag 💝




En uttorkad helg

Kategori: Allmänt

Uttorkad som jag har blivit efter alla timmar i solstolen med orörd vattenflaska (så jävla dumt gjort av mig!) så har jag haft konstant huvudvärk hela helgen. 

Men det hindrade inte mig från en kväll på Koriander i torsdags med Josefine och Adina. I fredags hade tjejerna fixat byebye-middag åt mig på Ankdammen och i lördags firade vi Adinas 22-års dag. En helt fantastiskt rolig utekväll hade jag i lördags!



Bomstad ☀️🐬

Kategori: Allmänt


Att hänga på den värmländska rivieran en dag som denna med min absoluta bästisbästis är så himla guldvärt!

ONSDAG 22:54

Kategori: Allmänt

Vilken sommardag denna onsdag har bjudit på! Jag och Sara spenderade större delen av dagen på playan, vi mådde riktigt fint i en varsin solstol och med pizza till lunch. 

Har även hunnit med att besöka det finaste sötfröet i världen. Hon fick presenter och blev bara så glad! Vi matade fåglar, plockade hallon och gjorde sniglar i modellera. Underbara unge! Vad ska man göra för att förtjäna en som dig?




Sommarfrulle

Kategori: Allmänt

Sommarfrukost på farstun, man måste fylla på ordentligt om man ska orka ligga på playan hela dagen ☀️



TISDAG 20:57

Kategori: Allmänt

Jag kokar ihjäl! Uppemot 30 grader, är detta nådigt? Jag vill åka till Grönland! Denna soliga dag har jag spenderat i residensstaden Karlstad. Jag och Josefin har fikat och shoppat och på kvällskvisten svirade jag om för mys och PW med Stina. Så himla bra när man kan förena nytta med nöje!


Stinis & Nikis på premiär på Ankdammen i maj 👭

2 weeks left!

Kategori: Allmänt

Idag är det enbart 14 dagar kvar tills flytten ner till Göteborg bär iväg. Jag och papi åkte till Diner 45 på hamburgerfest för att fira, supermysig inredning och roliga milkshakes. Helt klart värt ett besök!





Söndag i en morgonrock

Kategori: Allmänt

Denna söndag spenderas i en badrock, ett par tofflor, i olika bastuar och pooler och med lammytterfilé i magen. Pappa fyller nämligen 63 så vi fyller på energi på Selma Spa!




PIP

Kategori: Allmänt

Igår kväll var jag och Vera på Putte i parken för att samla sommarminnen. Jag tycker att festivaler är bra härligt och är glad över de Arvikafestivaler jag har med mig i bagaget. 





LÖRDAG 14:25

Kategori: Allmänt

Äntligen D-vitamin! Jag har inte fått sol sedan Kroatien förra veckan och brännan måste ju underhållas. 

Pistill håller mig sällskap och jag har läst ur Alex Schulmans bok "att vara med henne", den får 3/5 glassar!



Gothenburg, get ready!

Kategori: Allmänt

Hola guapas! Nikan is back!
Idag är det 17 dagar kvar tills jag flyttar ner till min drömstad, Göteborg. Vilket år det har varit! Jag har utvecklats som person, haft motgångar och medgångar som verkligen har lärt mig saker och som styrkt mig - även om jag inte trodde det då. Jag har haft privilegiet att få jobba på kontoret i Karlstad, som är ett helt fantastiskt kontor! Kanonmysiga kollegor, fräsch miljö, gulliga kunder och jag kunde luncha med mina vänner på stan. Det var lycka!

Jag har sålt Nikans Castle som har varit mitt hem sedan jag var 18 år. Och det klappar jag mig på axeln för! Det har egentligen aldrig känts jobbigt, det vara bara jag som trodde att det skulle kännas jobbigt att släppa taget om min borg. Min trygghetszon. Där har det hänt så många roliga saker, där har jag utvecklats och förändrats som person, jag har skrattat och gråtit, det har varit många sleepovers, brustna hjärtan, sorg, glädjetårar och beslut som har tagits. Men det var dags att avsluta det kapitlet och påbörja ett nytt, och det ska jag få påbörja i fantastiska Göteborg - häng med!