nikans.blogg.se

Sunday

Kategori: Allmänt

Åh vilken härlig söndag! Solen har varit framme hela dagen. Började dagen med en timmas promenad, åkte in till stan och mötte upp Sara, Filip och Adam för en fika. Gick sedan på stan i 2 timmar och köpte nya stövlar, stövletter, en stor kasse från Mango, julklappar på NK och lax från fiskaffären. 

Sedan klockan 17 har jag spelat julmusik. Mina grannar blir väl koko på mig snart! Men nu är adventsljusstakarna uppe, till och med granen faktiskt! Jag älskar julen så jag måste ju njuta av den så länge som möjligt. Jag älskar den så mycket att jag har haft en röd stickad tröja på mig. 



Välkommen jul

Kategori: Allmänt

Julgran inköpt! Nu kan här julen börja på Nobelgatan! Längtar så!


Lördag

Kategori: Allmänt

Isabelle var här igår i ett par timmar och hälsade på sin endaste Annika för första gången i Göteborg. Vi drack the och lussefikade i soffan. 

Sedan kom Emelie över på pulled Turkey-middag, jag lockade hennes hår och sedan tog vi en spårvagn till Dinka där det vankades födelsedagsfest. 7 mysiga tjejer, vin, drinkar, skumpa, skratt, plockmat. Fick sån sjuk hosta när tjejerna skulle in till avenyn vid 01 att jag faktiskt tog spårvagnen hem. Det händer typ aldrig. Men har man ingen röst kvar och hostar som en gnu, då finns det inte mycket annat att göra än vila. 

AW

Kategori: Allmänt

Mötte upp Emelie, Klara och Lina på Post direkt efter jobbet. Så mycket folk på deras AW med pianobar, grymt mysigt. Sedan gick vi till Signore vid Vasaplatsen som är ett favoritställe när man ska ha pasta-och-vin-middag. Så himla mysig och bra kväll med 3 energiberikande godisar. 




Fredag Wiho

Kategori: Allmänt

Nu är det fredag. Två härliga sovmornar! Och issa kommer imorgon! Och då ska vi fira Dinka! Och efter jobbet idag ska jag och Emelie på AW. Kanske en lugn helg hade varit något? Ring inte min pappa och berätta detta bara. Då sätter han paellan i halsen på sin Portugal-semester. Tack å hej!



New in: handskar

Kategori: Allmänt



Ett rikare liv

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag, Dinka och Emelie varit på Lorensbergsteatern på Charlie Söderbergs (lyxfälle-Charlie) föreläsning ett rikare liv. En riktigt bra föreläsning! Och kul att få umgås lite med mina två powerbankinggirls!



Nikans superjuice

Kategori: Allmänt

Idag ska jag till jobbet efter en veckas sjukdom. Ska bara ladda upp med lite superjuice!



Latte fnatte och knatte

Kategori: Allmänt

En gingerbread latte från Starbucks (rekommenderas, så mysig!) och en promenad i Trädgårdsföreningen i solen tillsammans med min påse från NK Apotek. Nu har jag en önskan om att bli frisk. Att få sluta hosta om nätterna. Det är så jobbigt! 

Sovmorgon

Kategori: Allmänt

Hemma idag igen. Inte jobbat sedan i onsdags, börjar bli tråkigt... Saknar mina kollegor och rutiner! Men det är lite skönt med sovmorgon. Lite!



Rensis

Kategori: Allmänt

Rens i sminklagret. Sånt här kul har man tid med när man är hemma och är sjuk!



Solis

Kategori: Allmänt

På med solglasögonen! Nu ska ögonen och hostan få frisk luft och d-vitaminer. Det är sol ute! Och grönt gräs. Och blå himmel. Så sjukt. Välkommen fram solen!




Sunday morning 🌸

Kategori: Allmänt



Sjukis!

Kategori: Allmänt

Vilken vecka! Jag är supersjuk med ögoninflammation. Har haft feber och varit förkyld. Och mamma har varit på besök mitt i allt detta. Som tur är blev hon inte sjukis. Vi käkade middag i torsdags kväll på en grekisk restaurang även om jag var hemma från jobbet. Så himla gott som vanligt! 

I fredags morse bakade jag scones till frukosten. Så himla gott! Lax, avokado, nutella, lemoncurd... Och ikväll kommer Emelie på myskväll. Vi ska köpa godis, god mat och mysa ner oss framför tvn. 


Så himla julen 2014

Kategori: Allmänt

En ny attiralj på mitt vardagsrumsbord. Funkar bra vinter som sommar, men extra fin nu till jul! I helgen ska jag plantera hyacinter i den. Så himla julen 2014 det! Nu ska jag mysa klart med kvällsköppen. 



Santa niki

Kategori: Allmänt

Lunchshopping done! Känns så himla rätt att det inte ens är en månad kvar till jul och nikan är snart klar med julklapparna. Nu är ännu fler inköpta, även fast majoriteten blev till mig!


Orre

Kategori: Allmänt

Måndagar ser alltid likadana ut: trött som en orre, tvättid, träning, bädda rent i sängen och hårtvättardag. Skönt med rutiner! 

Såg ut som en liten orre-zebra påväg hem från jympingen 💪

Söndag

Kategori: Allmänt

Söndagsnytta: panta burkar, slänga sopor, gå till grönsaksaffären och glo på folk över en milkshake i Nordstan. Livet?

Jag saknar Pistill idag. Söta jävla djur. 

Lördag

Kategori: Allmänt

Igår var vi ett supergött girlpowergäng på 9 damer som först käkade en god ryggbiffsmiddag hos Emelie, ett par lådor vin och sedan en skön jävla discotaxi in till stan. Hade ju nästan epilepsianfall när jag gick ur, värre än minidisco på Folkets Hus på det goda 90-talet. 

Drog till yaki-da och drog två shots i baren, drack kaffe Karlsson i kaffebaren och dansade runt med både ett och två vinglas. När klockan hade passerat tre så vandrade några av oss vidare för att stänga Park Lane. Grymt! Partyanimalz 🐾



Körv körv körv

Kategori: Allmänt

Lördagsmilen är gådd, fick köpa mig en körv efter halva prommen. Höll på att dö av hunger! Nu ska jag greja lite innan det är dags att hoppa in i duschen. 



Blommis

Kategori: Allmänt

Lördagsblommor inhandlade till kvällens värdinna 💐🌸🌷

TGIF

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag!!! Fan vad veckorna går fort. Sjukt. Under eftermiddagen styrde jag upp ett pizzamys för mina kollegor, superuppskattat och gott! Beställde utkörning från Göteborgs bästa pizzeria, Sannegården på Eriksberg. Den var sjukt god! 

Trevlig helg 🐝🐝

Torsdag

Kategori: Allmänt

Tagit mig en tur till blomsteraffären och köpt nya rosor, köpte även med indiskt till lunch. Perfekt för en liten hängis som heter Nikis!



Sovmorgon

Kategori: Allmänt

Sovmorgon och Annas daimbiskvi i soffan framför Nyhetsmorgon. Tur att jag har sovmorgon idag, är lite hängislängi. Och tur att Anna hade bakat mina favvisar till mig!



Jul på lisse

Kategori: Allmänt

Flera gånger i veckan går jag min klassiska powerwalk på 6km. Då går jag ner mot Liseberg och tittar in, i eftermiddags såg jag att den stora ljusgranen hade satts upp. Den ses på kilometers håll! 

På fredag öppnar jul på Liseberg. Så jävla mysigt! 



Powergirl

Kategori: Allmänt

Frukostmöte med vår powergirl till regionchef. Så härligt att få starta denna tisdag med inspiration!


Så. Jävla. Död.

Kategori: Allmänt

Somnade på bussen till jobbet. Somnade nästan på skrivbordet, men det ordnade upp sig lagom till lunch! Att man kan vara så trött men ändå tvätta och träna efter jobbet. Det är något fel på mig. Godnatt. 

Helhelg med mina A

Kategori: Allmänt

Den här helgen är så svår att beskriva. Den har gått fort, dåligt med sömn, vi har skapat nya minnen och jag har gråtit ur tårkanalerna ordentligt. Blev så glad när fisarna ringde på dörren att tårarna sprutade. Typiskt Niki 💁

Igår var vi på Push och sista timmen på Park Lane. Vi fixade oss seriöst i 5 timmar, lockade lite hår, tog lite parfym, drack lite vin, bytte om några gånger, någon var naken, valde läppglans. Vid ett tog vi taxi till avenyn och 08:30 gick ögonen igen. Ser fram emot en härlig arbetsvecka! 





Lördagskväll

Kategori: Allmänt

Efter en behövlig nap, middag och några glas vin i soffan så är nu detta min vy. En fantastisk vy! 



AAA 4-EVER

Kategori: Allmänt

Så mys att AAA är samlade. Vi har gått på stan hela dagen, lunchat, shoppat, mött upp Sara och company och tagit damerna till godishimlen. Har saknat detta! 



Hoho var eeeee ni

Kategori: Allmänt

18:45 skulle fisarna komma till centralen. De har inte kommit än och klockan är 21:45. Vi skulle äta på Signore vid Vasaplatsen, jag har avbokat bordet och sovit och myst i morgonrocken. Nu får de väldigt gärna komma, längtar så 💖💖💖💖 det blir pizza och vin i lyan istället. Huvudsaken är att vi är tillsammans!



Lyckans fredag

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag! Ikväll kommer mina älsklingar, trippel-A kommer återigen vara enade. Love it! 

Teen

Kategori: Allmänt

Vilken härlig start på morgonen, not! Ungdomen Coco Finnson har försovit sig, hur ofta händer det... Men glad är jag ändå. 



Onsdag

Kategori: Allmänt

Imorse hämtade jag ut två tårtor på bageriet till ett överrasknings-avskedsmys för vår kollega Ava. Prinsessan flyttar till Australien så givetvis ska man äta rosa hjärtformad prinsesstårta då. 

Efter jobbet åkte jag till badhuset och simmade, bubblade och bastade. Har överansträngda vader sedan träningen i måndags, perfekt med simning då. Nu kommer jag att sova gott i min nybäddade säng. 






Tisdag

Kategori: Allmänt

I förmiddags var jag på en bra föreläsning om kommunikation på grannkontoret ute på Lindholmen. Lunchade på Science Park och gick iväg med paraplyt högt i skyn, det regnar så i denna stad! Men det gör inget! 

Nu måste jag sova, imorgon är vi ännu närmare helgen! Heja!

New in, new investment

Kategori: Allmänt

Kuvertväska i mörkgrått skinn, kommer bli så söt ihop med min Filippa K dressis!



Peace out monday

Kategori: Allmänt

Så himla underbart att ha dessa bilder skickade till sin jobbmail från i lördags natt. Perfekt när man kommer till jobbet lite bakis nästan fortfarande, då har man något kul att skratta åt! 




I love you prada Grande

Kategori: Allmänt

I helgen satte jag upp min nya Prada-tavla. Jag har haft en mindre variant förut då det inte har gått att fått tag på en större. Nu har jag äntligen lyckats och är så nöjd! 



Success

Kategori: Allmänt

Den här helgen har gått så fort! Det känns inte ens att jag har varit ledig. Det beror nog på att jag har umgåtts med bankfolk hela helgen nästan. 

Igår så tog jag min obligatoriska promenad ner till stan för att handla kvällens sista nödvändigheter. Zmulan och Filip kom på tårtfest och födelsedagspresent, gumman har ju fyllt år! 

På kvällen tog jag en taxi till Radisson på Lindholmen för Young Professionals höstfest som hade discotema. Disco är ju ett väldigt brett begrepp och innefattar ju 70-tal, 80-tal och glitter. Så kul! Efter middag och drinkar, vin och champagne så tog vi taxi för att gå på Lounge. Jag körde såna jävla moves i mina brallor, det luktade success! Och jag fick så många komplimanger för dem. De är underbara. 

Det blev en lång kväll och det var en stark anledning till varför jag och Emelie hade en bakisdag på stan i 4 timmar med tröstshopping och lunch på El Corazon. 




No paparazzis, please!

Kategori: Allmänt

Bakfyllelunch och samla d-vitaminer på stan. Underbart väder!

Disco-Nik

Kategori: Allmänt



Mina fötter mår dröm efter att ha gått i de här i 10 timmar....

Dags för höstfest

Kategori: Allmänt



Frullis

Kategori: Allmänt

Grötfrulle med jordgubbar på, jag älskar lördagar! 

Spökmys

Kategori: Allmänt

Igår hade jag det traditionella spökmyset hos mig! 5 vackra damer kom på besök och på bordet fanns jordgubbar, ananas, morötter, gurka, dippar, spökchips, spökgodisar, vin och den fulaste pumpa-tårta jag någonsin skådat! 

Det var halloweentävling och mys samt en sväng till kyrkogården för att tända ljus. Myyyys!