nikans.blogg.se

Mellokväll

Kategori: Allmänt

Thaimat, mello, brie som ser ut som ett hjärta (såå gulligt!), vindruvor, kex och marmelader får signera denna trötta lördagskväll med Jennie. Vi sitter som två ugglor i soffan!



OOO

Kategori: Allmänt

Det bästa på hela månaden är faktiskt out of office. Det är en galen och helt fantastisk after work som denna gång hölls på terassen på PUSH. Jag älskar konceptet med att kunna stå och vifta med ett tomtebloss lite lätt berusad kl 19 en fredag i ett konfettiregn. 

Kvällen blev ganska lång. Vi var ett gott gång på sex damer och karlar som gick vidare för drink på The Pelican. Idag är jag SÅ trött. Att vara vaken i nästan ett dygn och sedan sova 6 timmar är verkligen inget för mig!




Bye esme

Kategori: Allmänt

Hela ligan stack till Radisson på hejdå-lunch för Esme idag. Så mysigt att vi får vara samlade lilla familjen, vi är verkligen ett gott gäng. Sedan var det mysigt att göra återbesök på Radisson, så många nätter det har spenderats, vilka upptåg det gjorts och vilka fina middagar jag har haft. Under förra året var det hotellet mitt andra hem!



Fredag

Kategori: Allmänt

Idag är jag fredagsfin med lockisar och black dress. Det är nämligen Esmeraldas sista dag på jobbet samt AW ikväll, det i kombination med att jag hade 15 minuter över imorse. Jag har aldrig utsläppt på jobbet. Aldrig! Lat!



Lou Lou

Kategori: Allmänt

Har haft herr huvudvärk på besök under eftermiddagen. Det blir nog så när man kommer tillbaka efter ett par dagars sjukdom till 97 mail och en rad med ärenden som skrek efter min närvaro. Kände att dagen hade gått alldeles för fort när jag avslutade den kl 17 för att sticka på after work. 

Mötte upp ett tjugotal trevliga kollegor från Young Professionals på Lou Lou på magasinsgatan. Den perfekta aw-cocktailen var skakad, där fanns kollegor jag umgås med privat, såna jag känt i 3 år, några jag aldrig sett, någon jag endast haft telefonkontakt med... Några är aktiemäklare, någon är på företag, en tredje är i kundtjänst och så hamnar alltid vi bolånare i någon diskussion. Sånt är alltid skoj! Vi käkade och drack gott och diskuterade om allt mellan himmel och jord. 



Kategori: Allmänt

Jag har hunnit uträttat så många ärenden idag. Varit till skräddaren, köpt nya vårglajjor (Goa va?!), varit till NK och köpt en babypresent och varit på Apoteket. Deras apotek är så bra, jättebra och proffsig personal. 

Nu ska jag svassa iväg till gymmet! 



Tisdag

Kategori: Allmänt

Det gick jättebra hos läkaren. Hon är så duktig! Jag handlade efteråt, åt frukost nummer 2, kollade Nyhetsmorgon och somnade. Idag är jag nämligen ledig, så imorgon är det back to business!

Nu ska jag åka in till stan för att strosa och uträtta några ärenden. 

Op

Kategori: Allmänt

Operationsdags. Jag har tid för op men jag tycker det är ett lite väl starkt ord för att ta bort två leverfläckar. En är på halsen, obehagligt!

Carpe 2014

Kategori: Allmänt

Satan vad jag carpeade 2014, allt ska in i albumet! Så kul!



Friskis

Kategori: Allmänt

Nu har timmarna snart gått tills jag är helt frisk! Det rekommenderas ju 72 timmar nu, inte 48 som på det glada 90-talet. Så idag har jag faktiskt orkat gjort något! Har tvättat, städat och varit in till stan och köpt middag på paprika. Mums!



Lovebomb

Kategori: Allmänt

Nu är helgen till sin ända. En helg som jag enbart har spenderat i soffan i princip. Jag har sett allt på tablån, från morgon till kväll. Men jag har aldrig känt mig ensam för jag har fått så många telefonsamtal och sms från mina fina vänner. Ibland så många att jag inte ens orkar svara för att jag varit så trött och matt. 
Några undrar om jag har mat så jag klarar mig, några kollar läget, några skickar roliga små klipp så niki får skratta lite, några ringer och underhåller mig i timmar. Så guldvärda ni är! Nu vill jag lovebomba!!!









Lördag

Kategori: Allmänt

En lördag med glass, cola och blåbärssoppa i soffan. Idag rensar jag genom tv-tablån ordentligt!


Blä

Kategori: Allmänt

Vilket jäkla avslut på en arbetsvecka. Vinterkräken har nått Niki, så jag tog taxi hem från jobbet. Köer och trafikolyckor i tunnlar och på alla leder. Hemsk resa! Men hem kom jag, och helt färdig är jag. 



Torsdag

Kategori: Allmänt

Morgonpw och frukost på Le Pain, himla mysigt! Kompar ut fram tills lunch så att jag får umgås lite extra med min V innan hon tar tåget hem. Och skönt med en 5-timmars arbetsdag!

50 SHADES

Kategori: Allmänt

Vart är min Christian? Vill också åka helikopter, bli överraskad och ha någon som köper kläder!!!



Onsdag

Kategori: Allmänt

Morgonträning på Nordic Wellness på Odinsgatan. Hängde med i Veras tempo så gott jag kunde, så jävla trött i kroppen nu. Detta bådar inte bra någonstans! Jag är så flötig! Efter träningen åkte vi hem och käkade bananpannkakor innan det var dags för en tur och lunch på stan. 

Finbesök

Kategori: Allmänt

Äntligen är Vera här! Ikväll har vi vinerat och dinerat på Le Pain Francais på avenyn. Så mysigt med ett besök mitt i veckan!



Söndag

Kategori: Allmänt

Promenad-och-museums-söndag med Dinka. Vi tog oss en tur genom stan till Slottsskogen, åt varm korv och kollade Svenskt Tenns utställning på Röhsska Muséet. Många vill-ha-begär där!



Valentine

Kategori: Allmänt

Det blev en mysig alla hjärtans i år med. Jag åkte hem till Jennie igår kväll där även en annan tjej i sekten SWB närvarade. Mysigt! Vi gjorde hemgjord pizza (så god!), drack bubbel och rödvin. Tanken var att vi skulle ta en drink på stan efter maten, men klockan gick och tillslut var hon efter midnatt vilket gjorde att vi drog till Lounges istället. Supertrevlig kväll!

Niki valentina

Alla hjärtans dag

Kategori: Allmänt

Alla hjärtans dag imorgon, Niki fixar hjärtemys till kollegorna. The same procedure as every year!



Frost

Kategori: Allmänt

Äntligen har jag fått se Frost! Vilken toppenfilm! Jag och Jennie åkte till Dinka efter jobbet, käkade kycklingsallad och myste ner oss i soffan med lite glass. Perfekt torsdagskväll!



Mellisnikis

Kategori: Allmänt

Ett lite godare mellis, grönsaker och dippis. Nam nam, supernam!

Nikilicious

Kategori: Allmänt

Polo under kavajen, i stoppat i kostymbyxorna. NIKILICIOUS 👑🎀

Mellis

Kategori: Allmänt

Mitt bästa inköp på jävligt länge!

Lunchprommis

Kategori: Allmänt

Nu jäklar är våren på g! Dunjackan fick stanna hemma. Måndagen har bjudit på 9+ och sol. Så på lunchen gick jag och ett par kollegor en lunchpromenad. 

Det är ju helt fantastiskt att det är ljust ute när man går upp vid 7, det är ljust när man går hem kl 17. Tänk att vi har överlevt en mörk höst! Det här är nog första hösten som jag inte har påverkats  av mörkret. Måste vara för att jag trivs så fruktansvärt bra, både med vardagen, jobbet, fritiden och hemmet. 



Söndagspromenad

Kategori: Allmänt

Det tog två dagar, sedan var snön spårlöst borta! Det gör mig inget att vi fick en veckas vinter här för jag älskar våren mer! 

Idag har jag gått pw i två timmar, gick från mig genom stan, till Linné och Slottskogen. I slottis kryllade det av korvstånd, familjer, motionärer och alla var vi glada över +5 och sol! 

Lördagsmys

Kategori: Allmänt

Jag och Jennie har startat upp lördagen på ett så himla bra och mysigt sätt. Vi möttes upp på spårvagnen (vi bor bara en hållplats från varandra!) och åkte till Linné för frukost på ett café, därefter åkte vi till badhuset. När vi kom ut lös solen och jag blir så himla lycklig då! Sedan köpte vi godis på 4-gott och tacos på Hemköp. Ikväll blir det mellofest med Lina och Lisa hos Jennie!



Nu är det helg

Kategori: Allmänt


Fredag Wii

Kategori: Allmänt

Premiärtur för min nya jacka och väska! Perfekt en fredag!



RALPHIS

Kategori: Allmänt


Födelsedagspresent från mor och far: drömmens väska från Ralph Lauren!

Workie

Kategori: Allmänt

Workietime. Snart helg!!! Mellohelg!



Tisdagskväll

Kategori: Allmänt

Efter jobbet var jag på styrelsemöte, vi är ett gott och effektivt gäng måste jag säga. Nu väntar jag på ekonominyheterna med röd vin, ost, kex och vindruvor - vår bokslutsrapport kom nämligen idag. 



NIKI 24

Kategori: Allmänt

Det känns inte som min födelsedag då jag blivit firad både fredag och lördag, så jag har fått en hel födelsedagshelg!

Idag har jag och Dinka brunchat på stan och ikväll har Jennie varit här på fisksoppa och tårta. Nu är jag helt färdig! En slutkörd 24-åring!

Nikan och Emlans b-day party

Kategori: Allmänt

Hej och hå, idag är man inte kaxig! Att vara värdinna för en fest när man är bakis är bra kämpigt alltså, men allt går! 20:00 trillade 10 damer in på Nobelgatan för mitt och Emelies födelsedagskalas. Vi bjöd på goda tilltugg, skumpa och chokladtårta. Strax före ett tog vi taxi till stan och drog till Park Lane.