nikans.blogg.se

NK

Kategori: Allmänt

Tog med mig Carolina på NKs höstkväll ikväll. Gratis bubbel och packat med folk! Ett superhärligt event! 

Något extra fint råkade följa med hem...

Saturday

Kategori: Allmänt


Lördag

Kategori: Allmänt

Nu är det tomt hemma på Ryttaregatan. Alle har åkt hem och kvar är jag med massa härlig energi. 

Göteborg visade sig från sin bästa sida igår, solen sken, packat med folk på stan. Vi gick runt i timmar, kikade i butiker, juiceade på Joe & the juice och bara mådde gott. Sedan tog vi en nap innan vinflaskorna öppnades och kajalpennorna vässades. Vi åkte till Miss Sophie för charkuterier, råbiff och gott vin innan vi stack upp till Lounges och mötte upp Dinka, Shadi och Carolina. 





Morning Nikan

Kategori: Allmänt



Freeeeedag

Kategori: Allmänt

Under hela semestern på Korfu så har jag längtat hem till en sak. Jag har längtat efter fredag och besök av Alexandra. 

Mötte upp gummis på centralen efter jobbet och drog vidare till Out Of Office. Äntligen en helhelg med min hjärtesnuuuuuus! 



Back to work

Kategori: Allmänt



Korfu

Kategori: Allmänt

Hemma efter en toppenvecka på Korfu med mamma! Jag har inte använt klockan eller sötsugsförnuftet på hela veckan. Ätit när jag vill, sovit när jag vill, ätit glass any time och druckit Mythos och goda lokala viner när andan fallit på. Det är semester det! Och trevliga grekiska killar att se. Mums mums mums! 

Dagarna har spenderats på stranden och i havet, gärna på en luftmadrass. En kväll var vi inne i stan, åt middag och tittade runt. Och en dag hyrde vi fyrhjuling som vi körde uppe i bergsbyarna, ner för branta jävla bergsvägar, badade på flera olika ställen, drack färskpressad juice med himmelsk utsikt och bara gjorde det vi kände för. 
Och brun har jag blivit. Och utvilad. Äntligen! 











Adjö

Kategori: Allmänt

Nu beger vi oss söderut. Så fantastiskt att få en veckas ledighet i solen! Jag dricker sex me up från Joe, perfekt när man ska umgås en vecka med mamma...



Tre år sedan

Kategori: Allmänt

Idag för tre år sedan åkte jag, Veronica, Sanna och Emma till Kos. Det är ödet att jag åker till Korfu idag. Vilken jävla bra resa vi hade! 



Tv

Kategori: Allmänt

Tv är inhandlad! Det här är ett projekt jag har hållt på med i 1,5 månad. Jag har läst på, jämfört och varit i olika butiker. Nu har jag slagit till på en 100hz, 48 tums smart led-tv. Fyfan vilka tv-kvällar det kommer bli! Och tack min underbara E för att du kör Nikan överallt. 



Inspo

Kategori: Allmänt


De stolarna... Sammet och mässingsben. 

Söndag

Kategori: Allmänt

Jag kommer inte upp. Jag är sjuk! Jag måste vara frisk tills imorgon. Vitlök och citroner - se upp! 



Lyxproblem

Kategori: Allmänt

Underbar matta, men vet inte om den passar till soffan. Den är fin till puffen iallafall! Herregud vad jobbigt det är att inreda ett hem från scratch. Hjälp mig!!!



Livet äger 2

Kategori: Allmänt

Om två dagar ligger jag på en strand i Grekland. Äter Gyros, moussaka och dricker en och annan öl. 



Livet äger

Kategori: Allmänt

När jag var hemma i Värmland så kände jag ett lugn. Man har så lugnt och enkelt liv där. I Göteborg jagar man minuter och det finns så mycket som lockar. När jag gick av tåget i Göteborg så insåg jag att det finns ju en anledning till varför jag flyttade hit. 

Jag var hem med väskan och mötte sedan upp Carolina för ett glas på Brygghuset. Vi hade något väldigt stort att fira... Hon har nämligen fått lägenhet! Och inte vart som helst, utan på min gata - i huset mittemot mig. Vi kommer alltså kunna vinka till varandra, så nära är det. Jag är i extas!!! 

Tack och hej

Kategori: Allmänt



Fredag

Kategori: Allmänt

Vilken fruktansvärd tur med vädret jag har haft! Fantastiska höstdagar att vara hemma på. Efter frukost åkte jag och papi till min kusin vitamin och firade kusinbebin som just fyllt 2 år. Hallå, det var ju igår jag höll honom för första gången på BB! Hjälp vad tiden går. 

Sedan intogs lunch på Sahlströmsgården innan vi begav oss ner på marten. Så mycket skräp det är, men ändå är det ett måste varje år att vara på. 



Värmland

Kategori: Allmänt

Så härligt att vakna upp i lugna Forshaga. På gatan hemma i stan så väsnas det tidigt. Här kan man sova tills kroppen skriker "vakna!!!". 

Jag och pistill har hoppat i kopplet. Snosigaste gumman! Efter lunch tog jag bussen upp till Munkfors. Minnen! Tänk att jag ändå busspendlade upp i ett år innan jag köpte bil, och jag hade inga problem med det! Det var så härligt att få besöka min gamla bankfamilj. De är några jag kan sakna riktigt ordentligt ibland. Vi fikade och snickisnackade tills pappa kom och hämtade mig för att köra upp till Torsby. Men på vägen stannade vi i Råda och åt kvällspicknick. Och kvällssolen värmde. En sån härlig dag! 



Karlstad

Kategori: Allmänt

Nu är arbetsveckan till sin ända, två arbetsdagar och resten kompar jag ut för att spendera två nätter i Värmland. 

När jag kom med tåget mötte jag upp min enastående Anna. Hon hade bakat daimbiskvier till mig (jag kommer ha dem på mitt bröllop, no fucking cake!!!), alltså man ville grina när hon kom traskandes med dem. Underbara du! Vi köpte glass på Carli och gick en promenad genom stan. 

Aftonen har jag spenderat på Baron med Veronica, Stina och Josefin. Himla kul att Karlstad börjar få ställen där man inser att burgare inte alltid är gångbart. 




Pizzafest

Kategori: Allmänt

Förra veckan fick Dinka tillgång till sin nybyggda lägenhet på Kvillebäcken. Så ikväll har jag och Ena varit där på inflyttningsfest, pizzanight på föreningens rooftop. Så fint! Och ett sånt tak önskar jag att vi också hade! Utomhus-tv, växthus, pallkragar, solsängar och loungegrupper. Me want! 



Worki

Kategori: Allmänt



Två luftballonger flyger över Göteborg i det fina kvällsljuset. Och jag sitter inne på jobbet och tittar på min fina stad. 

Söndag

Kategori: Allmänt

Kvällspromenad denna fina söndagskväll. Jag längtar tills jag har ett  hus och en trädgård att gå ut i! 



Shene 30

Kategori: Allmänt

När man fyller år får (och ska) man bestämma många saker. Shene hade bestämt white party. En regnig septembernatt. Men vad gör man inte för att pleasa sin vän! Vi käkade och drack gott på Le Pain Francais på Avenyn och hon fick så fina presenter. Underbara människa! 



Stina

Kategori: Allmänt

Lördagsmys med Stina. Käkade räkmacka på stan, shoppade lite i regnet och åt yoghurtglass. 

Ibland räcker det så långt med ett litet minibesök <3 



Aw på lisse

Kategori: Allmänt

Afterwork efter jobbet på Liseberg med YP. Solen sken, alla var på topp. Vi körde femkamp (så himla roligt!), käkade, ölade, spelade på hjul, åkte karuseller och gick sedan till Heaven23 för en drink. Det här måste jag göra med trippel-A i sommar! 




I denna stad är man alltid redo

Kategori: Allmänt



Cardio step

Kategori: Allmänt

Mötte upp Jennie och Carolina efter jobbet på NW Domkyrkan och körde en timmas cardio step. Som vi skrattade! Det är fantastisk kul när det blir en koreografi.




C

Kategori: Allmänt

Carolina har anlänt! Gothenburg, Värmland is taking over!!! 
Vi var 5 tjejer som överraskade C med välkomstmiddag på Tildas. En riktigt trevlig afton med god mat, goda skratt och många efterrätter.