nikans.blogg.se

FREDAG 21:15

Kategori:

Middag och mys vid Fryken med fina Carolina, en perfekt fredagskväll!

TORSDAG 23:50

Kategori:

Egentligen har jag ett gigantiskt köpstopp, men det hindrade inte mig från att addera ytterligare 4 nya plagg i garderoben. Jag och Madde åkte till Bergvik efter jobbet, åt varmkorv, köpte fina saker och mat. Sedan var det dags för 5km löp trots min enorma träningsvärk i baken. Nu måste jag kolla på klart Avicii-dokumentären för andra gången på 36 timmar.


TORSDAG 08:10

Kategori:

Dags för den sista lektionen i Ung Ekonomi för killarna på elgymnasiet. Fröken Nikan är nämligen ytterligare en benämning jag har på arbetstid.

ONSDAG 19:45

Kategori:

Jobb 9:00-19:00, och jag som skulle på bästishäng i stan! Det blev det inget med då jag är begravd i arbete och regnet öser ner.

Work

Kategori:

MÅNDAG 23:59

Kategori:

Fick ett sms av Smulan på väg hem från jobbet "jag har en present till dig". Förväntansfull slängde jag i två maskiner tvätt, åkte iväg på den första 5 kilometern på 17 dagar och kunde slutligen hämta upp Sara. Då har världens goaste Smula letat genom alla colaflaskor hon har kommit över för att hitta en med mitt namn. Det är vänskap det, iallafall det finaste man kan ge någon år 2013.

Mors dag på Dömle

Kategori:

Oj, så mycket gott jag har ätit idag! Oxfilé, kronärtskocka, västerbottenostpaj, lax, äppelkaka, pannacotta etc etc etc = delikat matkoma. Vi fikade ute på balkongen, solen sken, flaggan var hissad i topp och mor fick ett diamanthalsband.

SÖNDAG 16:43

Kategori:

Vilken underbar dag att fira mor på! Fixad och klar för middag på Dömle Herrgård med mina fina föräldrar.

SÖNDAG 14:49

Kategori:

Jag vill aldrig att den här söndagen tar slut! Har solat snart i tre timmar på balkongen, babblat i telefon, sovit lite, läst tidningar och målat naglarna. Rena rama semestern! Nu ska jag svira om för 5km pw.


SÖNDAG 13:26

Kategori:

Äntligen kan man sitta på uteserv i fem timmar utan att frysa! Igår käkade jag, Linn, Maria och Veronica lördagsmiddag på Tempel.

LÖRDAG 14:00

Kategori:

Fredag, lön, sol och grillpartaj hos Adina. Ett besök på Jaggan innan jag stämplade ut 05:00 för dagen.

23 maj 2011

Kategori:

Här var man inte stor! Två år sedan, satan vad tiden går.

ONSDAG 23:35

Kategori:

Sara gick igenom alla ICA Maxis kylar och hyllor efter den rätta flaskan. Fan vilken hysteri detta genererar! Och vart är min flaska egentligen?

TISDAG 17:00

Kategori:

Klockan är inte ens 17:00 och jag har hunnit komma hem från jobbet, hälsat på mitt moderkontor i Forshaga, hälsat på mor och Pistill samt handlat mat. Så kan man göra om man jobbar över andra dagar! Halv nio kommer Sara, innan dess ska det städas, kläderna i soppåsarna ska ned i källaren, tvätten ska vikas och en middag ska lagas.

Idag hade jag orangea ballerinas, jag är min arbetsgivare så grymt lojal! Iallafall till färgerna sett!

MÅNDAG 21:22

Kategori:

En liten kvällsprommis efter ett besök av kära far. Längtar så tills jag kan löpa igen! Satsar på onsdag, förhoppningsvis är den sista hostan som bortblåst då.

SÖNDAG 23:11

Kategori:

Går och lägger mig med vetskapen om att den kommande veckan inte bär med sig lika roliga saker som den passerade har bjudit på. Två semifinaler respektive en final i Eurovision, Sverigefinal i Hockey-VM, frisörbesök och en liiiite förändrad hårfärg, nyfärgade och plockade bryn (så sämst på att hålla dem i schack helt själv, jag kan verkligen inte!) samt en välbehövlig fotbehandling. Vad bjuder denna vecka på? Jo, upplock av sommargarderoben... Gött glad att jag inte jobbar i en klädaffär!

SÖNDAG 13:37

Kategori:

Middag och Eurovision med Sara. Vi har poängsatt alla bidrag, Grekland fick 10p av Sara tack vare titeln Alcohol Is Free. Jotack, det märkte vi när vi var i Grekland i höstas!

FREDAG 23:12

Kategori:

Förfest på Jaggan och sommarpremiär på Ankdammen med lite rosé hade Nikan gärna varit på istället för att kurera sig framför tvn. Hostar, snorar, feberyra lightvariant på nätterna och klarar knappt av att gå uppför mina tre trappor då det känns som att hjärtat ska hoppa ut. Femte dagen med denna rötan, nu är det nog! Jag vill träna och pimpla vin istället för att vitaminchocka i min ensamhet.

TORSDAG 23:45

Kategori:

Veckans andra semifinal i Eurovision med Carolina vid min sida i soffan. Är så spänd inför lördag, Tysklands bidrag med Cascada har under våren varit en av mina favoriter att löpa till (även städa, köra bil, förfesta och slappna av till. Min musiksmak funkar till allt!) - så den har givetvis min röst.

Intense

Kategori:

Inte konstigt jag ligger helt utslagen en måndagskväll med tyngsta kroppen, I will tell you why...

Onsdagsfika och shopping med Elin, torsdagslöp i kvällssolen med Adina, catch up i fredags med min förra chef på kontoret i KD (som btw kommer bli riktigt grymt efter ombyggnationen!), ett intensivt möte med Andrea och Veronica, lördagsträning med efterföljt ballehäng hos mig med Sarran, Marran och 2L smoothie, inflyttningsfest hos Linn och Borio, förfest hos Adina med goa brudar, självklar lördagsnatt på Jaggan, nattamat och sleepover med Zmulan, söndagshäng på uteserv med Måjje, middag och kvällsprom i Kil hos Carolina och en avslutande kopp the med Zmuliz+1.

Ikväll dök Zmuliz upp med colaböyz, pizza, apelsiner, godis och nötter till en riktigt krasslig Nikan. I love you!


Frukost

Kategori:

Fylla och fight, FIF by night

Kategori:

Inflyttningsfest hos MM (= mäklar-Madde) i sitt nya slott på 36788 kvm, fantastiskt underbart att ha en kollega 5 minuter bort. Vi samåker 4 dagar i veckan och har samma åsikter om alltifrån barnuppfostran till fikabröd.

Friday

Kategori:

Vilken vecka! Stress på jobbet och en tisdagsfylla med Alexandra, Anna och Maria på det - lite mycket lammkött på das krügen tyvärr, men det är smällar man får ta om man firar Valborg på Kungsgatan vid 22 års ålder!

Dock riktigt förvirrande att det var måndag igår och fredag idag, förvirrande på ett bra sätt. Detta skulle jag kunna leva med!