nikans.blogg.se

ANNAS SWEET 23 ♥

Kategori: Allmänt

 

FREDAG 21:18

Kategori: Allmänt

Idag har jag gjort mig fredagsfin och även fått konstaterat att jag är en kontorsråtta deluxe, ojsan vad många knutar Niki hade runt sin ena skuldra. Aj, aj vad oergonomisk jag är! 30 minuters massage innan jobbet som gjorde mig helt handikappad då jag i slutet av dagen knappt kunde böja på armen. Efter jobbet var det dags för salongbesök nummer två, plock och färgning av ögonbryn. Jag hatar att plocka ögonbryn själv! Blä!

Sedan mötte jag upp Sara för fredagsmilen och vi gick även förbi hallen och kollade på innebandymatch. För ett par år sedan så var det bland det roligaste man kunde göra en fredag, hänga i hallen...

 

TORSDAG 18:45

Kategori: Allmänt

Idag är det en vecka kvar tills jag åker till London med våra unga förmågor i banken! Förra året i oktober var vi till Frankfurt och var på studiebesök på Europeiska Centralbanken och den Tyska börsen, en riktigt grym resa så jag har stora förväntningar på årets upplägg. Det roliga är att majoriteten av årets resenärer var även med till Frankfurt, åh vad kul det kommer att bli!
 
 

TISDAG 23:38

Kategori: Allmänt

Världens mest effektiva tisdag: efter jobbet åkte jag hem och städade, skurade och dammsög. Åkte intill stan med Vera och köpte världens finaste vinterjacka, jag är så otroligt nöjd! Det var en sten som lättade från mitt hjärta. Sedan gick jag och Vera en timmas pw innan jag gasade hemåt och mötte upp Sara och Carolina som kom över på tidagsrutinen, nämligen Hollywoodfruarna, pizza och vin.

Jag är så tacksam för alla fina människor i livet, tänk om jag inte hade haft såna bra vänner, vad tråkigt allt hade varit!
 
Bästa Vera i ett höstigt Karlstad ♥

TISDAG 08:29

Kategori: Allmänt

Nu kommer hösten med stora kliv...

SÖNDAG 20:22

Kategori: Allmänt

En timmas söndagsprommis med gullhönorna i ett bedårande väder, åh så skönt det var ute! Sedan gick vi hem till Anna och hade pannkakskalas med grädde, jordgubbssylt, nutella och banan. Herre min G vad gott det var! En riktig myssöndag ♥

 

Saturday morning

Kategori: Allmänt

FREDAG 14:37

Kategori: Allmänt

Munkfors representeras av Team Book i Körslaget,
därför köpte jag med "bookelser" till mina kollegor. Hur fina är de inte?

TORSDAG 15:43

Kategori: Allmänt

I söndags var det ett år sedan jag, Emma, Veronica och Sanna åkte en vecka till Kos, Grekland. Detta firade såklart 75% av ligan hos mig med moussaka och många goda minnen. Vi gick genom hela Sannas fotoalbum den veckan och konstaterade för femtioelfte gången att det var den bästa veckan i vårt liv, hittills.


En dag så turistade vi ordentligt och jag körde runt hela ön med tjejerna i världens sötaste cab.Den fantastiska utsikten som nådde ända till Turkiet från vår 32m långa, och alldeles egna, takterass. En dag åkte vi båt över till Turkiet och drack juice och gick på marknad.

Nikan och Emma på en av alla lata dagar på stranden.

ONSDAG 23:10

Kategori: Allmänt

En sån fantastisk onsdag jag har haft! 1,5 timmars fika på Espresso House med Vera innan vi gick med en bukett mörklila gladiolus till Jenny och Malin som hade invigning av sin butik Decibelle i Duvanhuset. En jättefin butik med fina plagg i, snittar, drinkar, karameller och massor av tjejkompisar såklart! Sedan tog jag och Anna våran onsdagsprommis under Karlstads fullmåne längs älven. En bra onsdag full av fina människor och bra energi!

Decibelle, Duvanhuset

MÅNDAG 18:22

Kategori: Allmänt

 

Lite hängig, c-vitaminbomb up next!

LÖRDAG 15:47

Kategori: Allmänt

Andra helgen i september, samma rutin som vanligt; Torsbymarten.
Vilka minnen man har från denna helg, hela dagarna vandrar jag runt och är nostalgisk. Så mycket kul man har upplevt här under ungdomens glansfulla dagar!

Efter frukost bjöd jag med Carolina på karusell, vi valde Extreme Fly. Jag vill bara höja en varningens finger för denna attraktion innan frukosten har lagt sig. Att gunga fram och tillbaka, börja förstå tyngdlagens kraft då jag trodde att jag skulle släppa från ett tiotalmeters höjd med ägg, mackor och fil i halsgropen är ej att rekommendera! Jag mådde illa i en timma efteråt! Det var kul, jag skrek som en stucken gris, men jag mådde också fruktansvärt illa. Där var man inte kaxig del 2...

Jag vill även förtydliga att Extreme Fly är INTE karusellen till höger i bild, tro det eller ej... ;)    

TORSDAG 23:10

Kategori: Allmänt

Man har ju känt sig kaxigare...

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit på BB och hälsat på mitt 40 timmar gamla kusinbarn som är finast i världen ♥

MÅNDAG 20:15

Kategori: Allmänt


Så var sommaren till sin ända, vilken fantastisk sommar det har varit!
Härliga och soliga dagar.
Jag inledde min semester på fyra veckor med Gyllene Tider i Mariebergsskogen, vilken kväll! En perfekt dag att få semester på. Semestern fortsatte därefter i rasande takt med ett par dagar i Stockholm där jag hälsade på Therese och var på Rihanna i Globen. Bra shopping, god mat och många skratt.

En heldag på Selma Spa, sleepover och vinkvällar med Smulan, ett par dagar i Varberg och Göteborg där vi drack vin på klipporna, badade i havet dagarna långa och givetvis många härliga utekvällar.

Såhär hoppas jag att fler somrar blir, rofyllda och späckade med sol och bad!

SÖNDAG 19:22

Kategori: Allmänt

Helgen har bjudit på ett sista högtryck. Det var så varmt att jag och Adina hoppade i en varsin klänning för söndagsfika på stan. Bara ben i september, jatack!

 

LÖRDAG 17:20

Kategori: Allmänt

Alla lördagar borde startas med att man överraskas med en strålande sol och 23 grader. Jag och Anna hade planerat in morgonprommis och frukostbuffé, och vi kunde sitta ute i solen! Fantastiskt!
 
 

Never ending summer

Kategori: Allmänt

FREDAG 21:14

Kategori: Allmänt

Att gå direkt från en arbetsvecka in i ett 6-årskalas med 25 kids, låter lättare än vad det är. Att höra djungelrop från lianerna eller gallskrik en fredagseftermiddag är som tur var ingen vardagsmat. Men jag fick äta hur många korvar jag ville, prata med prinsessor och hålla handen med små snuttiga lekisbarn.

 

TORSDAG 22:14

Kategori: Allmänt

Pw och höstmys på stan med Vera, idag känns det att hösten är här! Mysigt men kallt!
 
 

ONSDAG 11:23

Kategori: Allmänt

Världens bästa tjejkväll med Carolina som äntligen är hemma från en sommar på Ibiza! Sleepover, pizza, rödvin, Ben&Jerrys, SATC, Svenska Hollywoodfruar och mysfrulle med bananpannkakor.

 

SUNDAY FUNDAY

Kategori: Allmänt