nikans.blogg.se

Nyårshetsen!

Kategori: Allmänt


Bananapancake breakkie

Kategori: Allmänt

Årets sista frulle ska ju vara god!



Heaven 23

Kategori: Allmänt

Äntligen är min Akexandra här igen! Nu påbörjas utskålningen av 2014 på Heaven 23. 



Farewell, Mårten

Kategori: Allmänt

Idag är det Mårtens sista dag på jobbet, han ska flytta till London. Jag gjorde en girlang och hängde över hans skrivbord samt överraskade med afternoon tea på eftermiddagen. Min Mårten gås. 




Frukost

Kategori: Allmänt

Frukost på mitt favoritfik med min favoritSara. Så mysigt med en liten julreunion över en frulle. Pep sedan iväg till NK för sista förberedelsen inför morgondagens lilla fest och hann även att fynda några reakap. Nu ska jag till jobbet, tjoho full rulle!!!

Niki workie

Kategori: Allmänt

Bra reklam ute på stan nu!



Sunday snowday

Kategori: Allmänt



Fan

Kategori: Allmänt

Förlåt för att jag sa att det inte snöar här och att det är så jävla varmt här. För det är slut med det nu. Det kom snö inatt och det är kallt och halkigt ute!!!



Gothenburg, im hooome

Kategori: Allmänt

Hemma i Göteborg igen. 2+, så fantastiskt! Nu ska jag ut på kvällsprommen och gå bort lite julmat samt handla lite frukost. Så skönt att vara hemma. Det här är mitt hem nu. Även om jag saknar mina kompisar till döden. 

Fontana

Kategori: Allmänt

Återställare. En klassisk återställare på fontana med mitt ena A <3



Christmas day

Kategori: Allmänt

Återförenad med mina trippel-A på självaste juldagen. Kranning kom förbi en sväng också och önskade god jul. Tog en taxi till Verket och slapp hela kön som gick runt halva kvarteret. Herregud!  2500 pers, gamla klasskamrater, nära vänner, gamla vänner. Ja, det är väl så en juldag ska vara. 



Torsby

Kategori: Allmänt

Jag har inte sett snö sedan i vintras, för i Göteborg kommer det då fan ingen snö! Men här uppe i norra Värmland finns det och det är så vackert. Snö, -19 och lite pulka med kusinbebben - det känns exklusiiiiivt!

Har hunnit med att besöka moster och önska god jul, nu ska jag och far luncha innan jag tar tåget ner mot Karlstad. Full fart!



Kategori: Allmänt

Mamma fick ett litet julklappslass av mig! Nu ska jag följa med pappa upp till Torsby. Det ryktas om ännu mer snö och ännu fler minusgrader! Herregud den här kylan är så bitig!

Hungrig som en gök

Kategori: Allmänt

Jag vill ha mat!!! Tröstar mig med pepparkaksfudge, vi äter alltid efter Kalle. Så. Jävla. Hungrig. 

GOD JUL

Kategori: Allmänt



Sally salsa

Kategori: Allmänt

Mor och jag tog en sväng till affären efter frukost. Det är snö här! Helt sjukt! Jag har inte sett snö sedan förra vintern! Sedan kom Isabelle och Sally för en promenad. Jag och Issa ses alltid på julafton, tradition är tradition! <3



Uppesittarkväll

Kategori: Allmänt

Carolina mötte upp mig på perrongen iförd juleskrud. Det vill säga päls och pannband. Så mysig! Vi har inte träffats på 6 månader nästan. Sist vi sågs var i Göteborg i juli. Vi åkte dit ihop, jag skulle hämta nycklarna till lägenheten och Carolina skulle flytta till Ibiza. Nu är hon hemma efter sin resa till Sydamerika också.

Sötnosen hade dukat upp plockis och jag hade med två bingolotter och en liten klapp. Så mysigt! Och som jag saknat henne!

Ho ho

Kategori: Allmänt

Fixat sista julfikan på jobbet, haft sista lucköppningen, haft julklappsbyte och överlämnat julklapp till chefen med världens bästa rim. Kramat alla adjö och god jul. Hämtade ut väskorna på centralen, och nu sitter jag på tåget. Ett sjukt fullt tåg, på väg hem mot vackra Värmland som tågvärden uttryckte sig. 

Early bird

Kategori: Allmänt

Det här med att gå upp tidigt, ut med soporna, boka ny tvättid, packa det sista, åka till centralen och låsa in väskorna och sedan en heldag på jobbet INNAN man åker hem för ett par dagars julfirande kräver sin lilla planering. Det krävs tålamod. Och sedan är väl tåget knökfullt. Och säkert jättevarmt. Fan. God jul. 



Adjö

Kategori: Allmänt

Fyfan. Nu ska det packas ner! Vill kolla på er lite till. Ni är så fina under granen. Det blir tomt nu. Och tungt!

Måndag

Kategori: Allmänt

Efter jobbet gick jag och min nya trevliga vän, granne (!) och kollega Jelena på Nordstan. Vi stannade till vid drottningtorget och lyssnade på den fina julkören som föreställer en julgran. Nu har jag precis kommit hem från en sista julprom till Liseberg och hem. 




Lunchis

Kategori: Allmänt

Härlig och fnissig lunch på Kooperativet med 5 mysiga tjejer. Åh vilken tur att det finns så bra människor även här!



NYE DRESS

Kategori: Allmänt

3 nyårsdressar att prova. Kommer ju komma i sängs runt 02!

Tack och god jul

Kategori: Allmänt

Kvällsöppet på stan, det småregnar lite, folk skyndar med sina stora kassar. Jag dricker julens sista tomtelatte, luktar gott gör jag också. Köper med mig 3 nyårsalternativ och ett par klappar från NK som är så fina med sina röda band. Tack och god jul säger jag och åker hem med spårvagnen igen. 


Adjöken fröken

Kategori: Allmänt

Fru Finnson ska ner på stan för att få lite julkänsla, spana på alla härliga människor på NK och spendera ett par kronor eller två. Adjöss!

Sunday

Kategori: Allmänt

Lång grötfrulle i soffan efter nästan 10 timmars sömn och sedan 1h på gymmet. Nu ska jag göra lunch innan jag smiter ner för stan idag igen på klappjakt!

Sista klappen

Kategori: Allmänt



Lördag

Kategori: Allmänt

Om fyra dagar är det julafton och då får jag äntligen åka hem till nära och kära. Så nu är det dags för den sista inventeringen, behöver något konpletteras? Visst är det så. Två julklappar kvar att finna! Bara att ge sig ut i juledjungeln!

Mys

Kategori: Allmänt



Bankdamer hos Nikan på fredagsmys. Mysens mys!

Äääääntligen

Kategori: Allmänt



Taco pulled turkey

Kategori: Allmänt

Träning direkt efter jobbet, gympa medel/puls. Mitt favvopass! Och taco pulled turkey till middag. DRÖM!



Merry x-mas

Kategori: Allmänt

Julmusik och sista julklappsinslagningen. 

Morgonträning

Kategori: Allmänt

Ny vecka var det här! Har tränat innan jobbet, åkte till gymmet i löptights och stövlar. Hoppas ingen trodde jag var seriös. 

Efter årsskiftet blir det sjuk skärpning med träningen. Så därför måste jag börja komma igång lite mer nu inför det stora året 2015. Jag längtar så efter ett nytt år, jag vill verkligen stänga igen 2014!



Söndagsrutin

Kategori: Allmänt

Söndagsnöje, juliga naglar!


Söndag

Kategori: Allmänt

Idag har Anna överraskat oss med en fantastisk brunch på Posthotellet. Underbara människa! Tack! 




Sankta lucia

Kategori: Allmänt

Vilken underbar luciadag vi har haft! Vaknade och satte glitter i håret, bakade scones och så fick fisarna en varsin luciaklapp. Nu har vi likadana pyjamasar, klart trippel-A ska ha det! 

Sedan åkte vi in mot stan och kollade på NK-lucian. Vid halv fyra tog vi Lisebergsvagnen bort över. Så mysigt att gå och strosa på Lisse när det började skymma. Vi åt våfflor, köpte praliner, vantar, julprylar. Vi hyrde även skridskor! Så himla mysigt!

När vi kom hem sov vi lite innan jag gjorde laxlasagne till middag. Sedan hade vi den bästa kvalitetstiden, nämligen vin, smink och musik. Vid midnatt tog vi taxi till avenyn, vi som bara skulle ta en drink hamnade på både yaki-da och på Push. Jag är inte förvånad. 








aAA

Kategori: Allmänt

Att få möta upp mina AA efter jobbet, gråta en skvätt och få kramas efter 5 veckor är en helt magisk känsla. 

Ikväll har vi käkat pizza, druckit vin och skrattat på Vapiano. Trippel-A <3



Sankta lucia

Kategori: Allmänt

Idag har vi besök av världens bästa luciatåg på jobbet. Oj så duktiga de var! På eftermiddagen fixade jag julmys. Praliner, ostar, fruktfat, glögg, olika julgodisar, pepparkakor... Nam!

24h left!!!!

Kategori: Allmänt



Mys på Haga

Kategori: Allmänt

Efter en härlig sovmorgon, lugn och mysig julfrukost så begav vi oss till Haga. Strosade runt på kullerstensgatorna och besökte små fina butiker. Lunchade på Sjöbaren, så himla gott! Klart man ska äta fisk i Göteborg! Mor köpte en basker i hattaffären innan vi sa farväl och jag tog båten över till Lindholmen för att jobba. 



Finbesök

Kategori: Allmänt

Mami och papi är här på besök. De mötte upp mig efter jobbet, vi åkte hem och åt lite mellis innan vi tog vagnen ner till Jul på Liseberg. Så mysigt det var! 100% julstämning! Vi tittade på Isdrottningen som är en jättefin isshow. Vi köpte jullakrits och björksaft, kollade på renar och åt middag. Nu myser vi i soffan och dricker lite rödtjut alla tre. Så mysigt att de är här!




Wish me luck

Kategori: Allmänt



Måndag

Kategori: Allmänt

Sovmorgon, morgonpw i solskenet (bananas med 8+ grader idag!), drömfrulle vid tvn och sedan hade jag tid hos doktorn. Kollade upp min rygg med anledning av krocken i april och fick operationstid för leverfläckar i februari. Eftersom Niki såg så fin och frisk ut så unnade jag mig sminkborttagning och Elizabeth Ardens 8 hour créme på Grand. 

Har jobbat sedan lunch och jobbat över några timmar så jag kom hem efter 22. Men så är livet! Nu ska jag jaga skönhetssömn. Natti!



Jul hos Niki 2014

Kategori: Allmänt

Jul hos Niki är en tradition med rötter från år 2010 i Värmland. Julmyset hålls alltid en söndag innan jul och innefattar julstämning, hyacinter, julgran, julmusik, julgötte och en hög av brudar. 

I år hölls jul hos Niki utanför Värmland för första gången, en tradition är en tradition! 5 härliga damer besökte mig för att få välkomstglögg med tilltugg, gröt och vörtbröd samt julgöttebuffé med diverse ostar, kex, pepparkakor, pepparkladdkaka, julgodisar och marmelader. 

Le grande finale är alltid en julquiz med en folierad chokladtomte som pris. I år vann Klara! Bra jobbat! 

Imorgon bitti ska jag diska. Godnatt. 


Värdinnan Niki med hederspriset. 

Saturday tapas

Kategori: Allmänt

Tapaskväll hos Lina med 4 goa tjejer. Lina hade köpt ostar för 300kr och hade gjort så himla goda saker! Riktigt mysigt! Vi hade twerk-lesson och drack kaffe Karlsson vid midnatt. Man får alltid KK hos den där Lina! 




Tjejmys

Kategori: Allmänt

Dags för tjejmys hos Lina! Nam nam! Mina nya assköna byxor är på. Plats för mycket mat!




Jul jul jul

Kategori: Allmänt

Vilken julig och rolig fredag jag fick! Julmarknad på jobbet (köpte 8 strutar kolor!) och julfest på kvällen. Mat, fri bar, karaoke och massa härliga kollegor. Jag och mister marknadsansvarig stod i baren och som jag njöt! Ni som känner mig vet hur jag kan bli och några av er har sagt att jag borde bli bartender, även programledare (världens häftigaste grej!). 




AAA

Kategori: Allmänt

Nästa fredag kommer Anna och Alexandra hit. Trippel-A ska på jul på Liseberg och bara ha en grym jävla helg. One week to go! Nästan. 

Nikipatrioism

Kategori: Allmänt

Bye bye Löfven. Vad händer med detta land?! Är det en lyckans dag eller en olyckans dag? Kan det bli ännu mer katastrof? Jag startar snart Nikipartiet!

Powerwalk

Kategori: Allmänt

Idag är det två veckor sedan jag blev sjuk, och ändå så hostar jag lite än. Det känns som om jag har gått upp 5kilo, det blir ju så när motionen är lika med noll och man har ätit det ena goa efter det andra. Men idag orkade jag äntligen en powerwalk i högt tempo! Det var som om jag hade en jetmotor i varje ben. Jag flög fram! Och Lisebergsgranen syns som vanligt på vackert håll. 



Tisdag

Kategori: Allmänt

Tisdag it is, dagarna går så fort när man har roligt!



1 december

Kategori: Allmänt

Äntligen är det december! Och som vanligt så kollar niki alltid på julkalendern. Så mysigt att avsluta en bra arbetsdag med juliskalendris i sängen.