nikans.blogg.se

Helgis

Kategori: Allmänt

I helgen knatade jag hem till Värmland för att ge Anna sin första överraskning till födelsedagsfirande EVER. Det gick ej enligt planerna så att säga, Anna var dödssjuk och vi grät allihopa på varsitt håll. Jag bestämde mig för att åka hem till Götet istället efter 20 mysiga och effektiva timmar i granskogen. Jag hann ju ändå att fika med Jossa, middag och Idol med mamma, sova ut i ett tyst samhälle och hälsat på Madelene och alla små sötfrön.  

Med mig söderut fick jag Alexandra som packade väskan och bokade tågbiljett på knappa timman för en lång natt i storstaden. Det blev fler resorb än vad det blev antalet timmar i sömn, om jag säger så. 
Lunchis

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en så himla mysig höstdag! Solen har visat sig från sin bästa sida och jag har lunchat med Lina som jobbade på grannkontoret på Lindholmen idag. Vi tog kaffet ute vid vattnet, bästa lunchisen!


Aj!

Kategori: Allmänt

Huvudvärk veckan lång, hjälp mig käre Gud! Vad är detta, jag orkar inte mer. Så idag åt jag och Dinx middag på Max. Igår åt jag godis till middag. Dumma mig!

Rainy rainy

Kategori: Allmänt

En regnig och grå onsdag, hur kryddar man upp den på bästa sätt? Med lite sparkling och shiny lipstick såklart! Sunday powerwalk

Kategori: AllmäntAnnika 90 år

Kategori: Allmänt

Jag och Stanley är ute på shopping, tur att han finns. Det blir så tungt annars!
Ladies saturday

Kategori: Allmänt

Vänninelördag på stan med min Dinx i ett helt underbart väder! Lunch på Vino Pasta Due, kalv- och conjacspasta till fast föda och bellinis till flytande föda. Supergotte! Vi spenderade 5 timmar på stan, tiden går fort när man har roligt. Vi har nog testat stans alla bh-ar, och två fick följa med hem tillsammans med en delicious skjorta. 


Fredag

Kategori: Allmänt

Lite vin efter jobbet denna ädla fredag. 

Fredag

Kategori: AllmäntMorgonprommis, så himla underbart att få boosta sig med d-vitamin innan jobbet. Ska köpa med indiskt till lunch idag, tänk vad glad man kan bli för lite mat 👳😍

Godmorgon ☕️🍅🍳

Kategori: AllmäntHängis nikis

Kategori: Allmänt

Hängiga lilla Nikis är ute på en så jävla långsam promme. Mitt hjärta skrek efter frisk höstluft, idag har jag sovmorgon passande nog. Hoppas att jag har sovit bort alla dumma bakterier!💖💖💖

Kategori: AllmäntVärmland

Kategori: Allmänt

Helt färdig och utslagen efter denna helgen, i kombination med ny energi - såklart. Det är hetsigt att åka hem över en helg. Man trycker in så mycket som möjligt i schemat. 

Jag har varit med om ett inställt tåg till Torsby, hälsa på papa, moster, gått på Torsbymarten med Isabelle, firat finaste kusinbebin 1 år. Men det allra bästa var när jag fick träffa 5 chickens! Jag hade fått önska vad som skulle ätas till middag, Anna hade bakat mina favoriter - daimbiskvier och jag grät glädjetårar när jag fick krama alla. Det var skönt att få se dem <3 sedan gick vi på Koriander och jag har fan träningsvärk i magen efter det, det är inte ofta man skrattar så. 

Innan tåget gick tillbaka till Göteborg på eftermiddagen så hann vi med en solig och härlig bakispromme till Orrholmen, och en pizza på Fontanas uteserv. Så gotte! Sedan fällde vi avskedstårar på stationen 💖
Bye bye

Kategori: Allmänt

Åh så härligt det var att sluta 13, härligt att komma hem till Värmland i lagom tid. Jag har dragit på packning och presenter, jag som egentligen föredrar rullväskor framför allt! Nu ska jag äta lax och chevresallad på tåget, och sedan sova lite. Så tröttis!

Middag

Kategori: Allmänt

Efter jobbet mötte jag upp Dinka för torsdagsmiddag, lammracks! Nu ska jag fortsätta packa väskan. För imorgon åker jag hem till Värmland för första gången på 8 veckor!

10 jävla poäng

Kategori: Allmänt

Hur många röster och hjärtan vinner inte denna rågoding till kandidat? Fan det är ju livsfarligt, om någon kör av vägen där så vet jag varför. Helvete!Torsdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon Nikilicious, är du från England idag?

Onsdag

Kategori: Allmänt

Idag har jag dragit mitt stora strå till stacken! Jag har nämligen förtidsröstat. Jag finner dock en tjusning med att rösta på just valdagen, men eftersom jag inte befinner mig i Göteborg under söndagen så fick jag bli illa tvungen att göra det idag.Tisdag

Kategori: Allmänt

Att ha förmånen att kunna boka in sig på 30 minuters massage på sin arbetsplats är helt guldvärt. Att kombinera det med träningsvärk är också en variant. Hej och hå vad Niki ska sova gott nu. Och extra gott blir det efter min härliga kvällspromenad, två maskiner tvätt, matlådor, disk, städ och Utfrågning av Alliansen på fyran. 

Sunday, funday

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit på en skojfrisk dubbeldejt (i vänskaplig bemärkelse!), eller vad vi ska kalla den. Jag och Sara med pv samt tillhörande bror har lunchat, fikat och dragit runt på stan i flera timmar. Så roligt har vi haft det, många goa skratt! Jag behövde kramis av min bästis! 

Lördag

Kategori: Allmänt

Hade en jättetrevlig kväll med Dinka och Aleksandra igår. Var sjukt modig med något som kunde vara sommarens sista bara ben. Lite småkyligt när småtimmarna började krypa på om jag säger så!

Lördag

Kategori: Allmänt

Lördag och 23 grader på mitt favoritberg. I bikini 🌸👙

Fredagsmiddag

Kategori: Allmänt

Min första arbetsvecka är nu avslutad. Mycket sitter ju i ryggraden, men man får allt räkna med ett par dagar för att få tillbaka finslipet. Under gårdagens afton var jag och 3 härliga bankladies på Signore på Vasaplatsen för en lång och god middag. Vin, ostar, oliver, bröd, fantastisk frutti di mare och goda efterrätter flödade. Så gott!

Vi börjar bli en stabil middagsliga nu. Med så mycket skratt och härliga historier, från misstag på jobbet till dåliga fyllor. Ibland undrar jag när vi ska bli utkastade. Friday night

Kategori: AllmäntTGIF

Kategori: Allmänt

Fredag, en dag jag har längtat lite till. Det är härligt och skönt att vara tillbaka i arbete, men hjälp vad jag har varit bortskämd med sovmornar hela den här sommaren. Därför ska det bli så himla underbart att få sova ut i två långa dagar!

Ha en härlig dag!Thursday

Kategori: Allmänt

Hej å hå så seg nikisen var i kolan idag. Det var så skönt att hoppa ut i höstsolen! Nu ska jag åka hemåt, ut på löp, storhandla och laga middag. Det ekar i kylen. Finns inte mycket kul att göra på några ägg, tomater och pesto. 

Education days

Kategori: Allmänt

Man kan aldrig för lite... Utbildning i två dagar, perfekt för semesterhjärnan!
Tisdag

Kategori: Allmänt

Shopping efter jobbet (har shoppat något så fruktansvärt mycket de senaste veckorna!) för att fira mig själv, det känns så bra att få börja jobba igen. 

Ikväll har jag varit till mitt favoritställe att löpa på, det är 4 km tur och retur. Vilket blir en bra uppvärmning och skön nedvarvning efter löpet, man hinner även att avverka samtal med både fadern och Anna. 

My C

Kategori: Allmänt

90 minuters kvällsprommis och långsnackis med min C. Att jag inte har sett henne på två månader, och kommer inte få göra de 10 närmsta veckorna heller, suger. 

En sommar på Ibiza vs en sommar i Värmland/Göteborg - så mycket vi hade att ventilera om. Jag blev så lycklig av henne att jag fick tårar i ögonen. Hjälp vad mycket ord och människor kan betyda. Nu sticker hon till Sydamerika inom kort, tänk det samtalet då - om 10 veckor. Det lär finnas ännu mer gotte att babbla om då!


👯💖

First day

Kategori: Allmänt

Första dagen är gjord. Så många trevliga kollegor jag har, jag är så glad! Och det är riktigt härligt att man redan känner en handfull sedan innan. Den här dagen har gått ut på att stämma av sedan sist och kramats känns det som. Hela veckan blir en liten mjukstart med utbildningar osv. Perfekt!